top of page
MaximDeduytsche_TanteNadine_Verjaardag_2021-58.jpg

WIE
ZIJN WIJ?

Wij zijn Koen en Annelies, beide geboren en getogen in Oostende. We hebben een passie voor lekker eten, we doen de dingen graag zelf en ook op onze eigen manier. Dat is misschien wel eigen aan de West-Vlaamse cultuur, maar dat is ook wat wij met Broodmanden T&T willen doen.

In de keuzes die we maken zijn duurzaamheid en kwaliteit belangrijk. Dus met oog voor herbruikbare materialen en met een groot hart voor onze veggie en vegan vrienden willen we onze producten zelf bereiden en met jullie delen.

In deze zaak kunnen we heel veel van onze eigen interesses en persoonlijheid kwijt, dus waarom vernoemen we hem dan niet naar waar ons hart ligt? En dat is bij onze kinderen, Taran en Tori, vandaar dus T&T. En het maakt ook zo'n leuke woordspeling naar TNT, de springstof in dynamiet.
Want onze producten zijn ook echte smaakbommetjes!

WAT MAAKT ONS ANDERS?

Duurzaamheid

In de mate van het mogelijke doen wij er dan ook alles aan om zo duurzaam mogelijk te zijn en zoveel mogelijk herbruikbare materialen te gebruiken.

Kwaliteit

We mikken ook op kwaliteit en bereiden daarom een heel aantal producten zelf. Daarnaast kiezen we voor kwalitatieve en verse ingrediënten.

Lokaal

Ook de herkomst van onze producten is voor ons belangrijk. Dus proberen we met onze ingrediënten naast kwalitatief, ook zo lokaal mogelijk te blijven.

bottom of page